TMV TMV facebookissa.

Etusivu | Kodinohjaus | Audio/Video | Linkit | Yhteystiedot

Suunnittelemme ja toteutamme teille kodin ääni- ja kuvapaketit jotka toimivat saumattomasti kodinohjaus järjestelmäsi kanssa.
Suunitteluun kuuluu erilaiset ääneen ja kuvaan liittyvät järjestelmät kodin jokaiseen tilaan. Teemme suunnitelman uusiin tai jo olemassa oleviin laitteisiisi pohjautuen. Kartoitamme tarkasti käyttötarkoitukset, joiden perusteella toteutamme järjestelmästä juuri teidän tarkoituksiinne sopivan kokonaisuuden.

MONIHUONEMUSIIKKI- Voit kuunnella musiikkia joka puolella asuntoa ja päättää itse mitä soitat missäkin huoneessa vai soitatko samaa musiikkia koko talossa. Musiikkia voidaan soittaa eri äänilähteiltä kuten tietokone, verkkoasema ja mediaserveri. Kun laitteisto on osana kodinohjausta niin voit hallita laitteitasi kosketusnäytöiltä, matkapuhelimella, kaukosäätimellä tai seinässäsi olevilla valokatkaisijoilla.

KOTITEATTERI- Suunnittelemme tarpeisiisi soveltuvan järjestelmän jolla viet elokuvien katselun uudelle tasolle. Tähän kuuluu ääni ja kuvalähteiden valinta, johdotuksen suunnittelu ja toteutus ja laitteiston integrointi kodinohjaukseen. Kun järjestelmä on osana kodinohjausta on mediasi katsominen erittäin vaivatonta ja helppoa, painat vain esimerkiksi elokuva nappia niin vahvistin, televisio/videotykki ja mediasoittimesi menevät päälle, moottoriverhot sulkeutuvat, valot himmenevät ja elokuva voi alkaa.

AKUSTOINTI- Jotta voit nauttia musiikista ja elokuvista ilman kaikuja ja häiriöitä on huoneakustiikkaan syytä kiinnittää huomiota. Sisutukseesi sopivilla akustiikkalevyillä. saadaan parannettua. äänentoistoa pilaamatta huoneesi ulkonäköä.