TMV TMV facebookissa.

Etusivu | Kodinohjaus | Audio/Video | Linkit | YhteystiedotKODINOHJAUS

Oletko miettinyt miten saa kodin toimimaan helposti ja vaivattomasti yhtenä kokonaisuutena? Nyt siihen on ratkaisu, Control4!

Control4 on ohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa useiden eri laitteiden keskinäisen kommunikoinnin. Sen avulla voidaan hallinnoida käytännössä kaikkia kodin elektroniikka- ja sähkölaitteita helposti ilman useita eri ohjauslaitteita. Keskinäisen kommunikoinnin ansiosta jokainen laite voi omilla toiminnoillaan vaikuttaa muiden laitteiden käyttäytymiseen. Ovikellon painallus voi esimerkiksi säätää valaistusta, keskeyttää käynnissä olevan elokuvan ja näyttää kuvaa ovelta ovikellon soidessa. Oven lukitseminen voi puolestaan aktivoida hälyttimet ja sammuttaa kaikki päällä olevat laitteet. Yhdellä napin painalluksella nukkumaan mentäessä, kaikki valot sammuvat, lämpötila asettuu siihen haluttuun tilaan, ovet menevät lukkoon ja verhot sulkeutuvat. Control4:n avulla mikä tahansa on mahdollista. Tässä vain muutamia esimerkkejä, vain mielikuvitus on rajana.

Control4 saneerauskohteeseen? Helppoa!!

Control4 tukee langatonta teknologiaa, mikä tekee järjestelmän asentamisesta tavanomaista helpompaa ja kustannustehokkaampaa. Järjestelmää voidaan ohjata sen omien ohjauslaitteiden lisäksi uusimmilla mobiililaitteilla, mikä mahdollistaa myös ohjausjärjestelmän etähallinnan. Control4 on nykyaikainen, monipuolinen ja helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä, joka ei pelkästään helpota asumista ja tekniikan hallintaa, vaan auttaa myös säästämään energiaa.
Järjestelmä on helposti laajennettavissa, eli koko talon järjestelmää ei tarvitse ottaa heti vaan komponetteja voi lisätä myös helposti jälkikäteen.

Control4 Youtube-kanava.
Esittelyvideo.